Тури вихідного дня в листопаді та взимку неподалік від Дніпра?

 

Надворі холодно, можливо, дощ, сніг, а то ще й ожеледиця. Здається, закутався б у ковдру та й попивав би гарячий чай чи каву, стежачи за негодою у вікно. Але, ось, улюблений напій випитий, чашка порожня і книга прочитана. І хочеться кудись… куди?
З туроператором ДНІПРО ВОЯЖ можна подорожувати і в холодну пору року. 1-2 дні в мандрівці точно дадуть вам бадьорість, нові знайомства, яскраві враження і перезавантаження. Звісно, наші тури вихідного дня теж перевдягаються в зимовий, і навіть в новорічний одяг – пропонуємо ті маршрути, де є можливість перебування під дахом та зігрітися.

І так, куди ж таки та які напрямки?

На початку листопада ще можна встигнути на ТОП-1 одноденних турів, де самі яскраві враження та природні ландшафти
4 листопада (сб) — Дніпровська Бакота, пороги, острів Зміїний та Орлине гніздо.
А також самі повні полювання за грибами саме на початку листопада
4 та 5 листопада — Грибний тур + лісовий хутір.

 

На 1 день.
1) Дніпровська Говерла, коні та СПА-ейфорія. Цілорічний над популярний тур, адже і місцеву Говерлу будемо покоряти, на конях кататися, а головне взимку – плавати в теплому басейні, наче влітку.
2) Зимовий зелений сад – лавандове вино, ластівчине гніздо, смузі та мідії. В цьому турі ми будемо навіть роздягатися. Не вірите? Адже в теплицях може бути жарко! Перенестися в середземноморські трави та рослини, скуштувати блюдо з мідій, випити лавандове вино, зробити інстафото в гігантському гніздечку та екзотичних фотозонах і навіть привезти додому свій власний пряний сад можна буде в цьому турі.
3) Сиро-винний тур + кінна ферма. І коні тут не прості, а спортивні і кращі в Європі. Не вірите? Можна перевірити і заодно зігрітися – в стайнях ніколи не буває холодно. Ну, а дегустація кращих степових вин в козацькій Дрюківці – це взагалі фантастика. Ми навіть на 30 грудня поставили цей маршрут, щоб гарно провести старий рік і запастися кращими сортами вин на Новий рік!


На 2 дні.
1) Полтавська кругосвітка: Гоголь-квест, оленяча ферма та Миргород-курорт. СЕЗОН ГОГОЛІВСЬКИХ ВЕЧОРНИЦЬ. Цілорічний тур на два дні з романтичною ізюминкою. Адже ніч в готелі звільняє вас від будь-якого побуту, олені в лісі ще кращі, ніж в Закарпатті, а гори, ремесла, гоголівські маєтки та диканьські хутори додадуть романтики та яскравих вражень і влітку і взимку.

 

 

А що в Карпати?
Тури в Карпати на 3-8 днів популярні в любу пору року, особливо в Закарпаття, адже фортеці та замки під дахом, а в термальних басейнах та чанах тепло і навіть гаряче завжди. Та й дегустації закарпатських вин і сирів гарно гріють. Також цей напрямок популярний на різдвяні та новорічні свята, то ж бронювати потрібно дуже завчасно, адже і тури швидко продаються і квиток на поїзд також треба купити. Всі тури в Карпати дивитись тут

Новорічні тури. О, це особливий напрямок і казковий час. Якщо хочете в казку, то вам у тур «Новий рік на хуторі близ Диканьки». Але про це написано окремо в блозі «Новорічні тури по Україні 2024».

Бажаємо тепла та нових вражень навіть взимку!