Новорічні тури Україною 2024

 

Як ви уявляєте ідеальний відпочинок на Новий Рік? Мабуть, це м’які кучугури снігу, морозне повітря, катання на лижах або сноуборді, гарно прикрашена ялинка, потріскування дров у каміні і найближчі люди поряд. За такі моменти більшість із нас обожнює зимову відпустку. Це ідеальний час, щоб зібрати рідних чи друзів і поїхати на свята у подорож. Туди, де ваші зимові мрії втіляться в життя. Саме час пошукати тури на Новий рік, щоб решту часу провести у солодкому передчуття зимової казки. Куди поїхати на Новий рік 2024? З нами – тільки по Україні!

Туроператор ДНІПРО ВОЯЖ зібрав для вас найпривабливіші новорічні тури по Україні, щоб ви відпочили комфортно, недорого і цікаво. Бажано заздалегідь вирішити, де відсвяткувати Новий рік. Якщо ви мрієте про комфортний готель, насичену розважальну програму і багатий вибір варіантів, займіться цим питанням ще з осені. Адже найвигідніші пропозиції бронюють за декілька місяців, особливо якщо це Новий рік в Закарпатті або Прикарпатті.

Святкування Нового року в Карпатах: там, де живуть традиції Якщо хочете поринути у багатовікові традиції українського народу, тоді вам неодмінно сподобається Новий рік в Карпатах. Щороку все більше українців і навіть іноземних гостей приїжджають сюди, щоб провести свята в оточенні колоритних людей, древніх традицій та мальовничої природи. Саме в цьому куточку нашої країни можна відновитись і фізично, і духовно, зарядитись позитивом і теплом, тож Карпати на Новий рік — чудовий варіант для відновлення сил та знаходження балансу, який неодмінно знадобиться у 2024 році!

 

У нашому новорічному турі «Колоритний Новий рік в Закарпатті» на Вас чекають: неймовірна “Новорічна Забава”; знайомства із історією, звичаями та культурою Закарпаття; смачні страви закарпатської кухні; найвидатніші історичні пам’ятки краю: історичний центр та замок Ужгорода, палац Шенборна, Мукачівський замок, чудові дерев’яні храми; засніжені вершини і панорами Карпат, водоспад Шипіт, купання в термальному басейні; відновлення краси і сили за допомогою лікувальних вод “Джерела Краси” та унікальної води “Келечинська”, яка не має аналогів у світі; дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та приватних господарів Берегівського району; веселощі, сніжки, розваги. Продивитись подробиці та замовити тур можна — ТУТ.

А якщо вже говорити про замки, не можна оминути увагою тур «Новий рік в Кам’янець-Подільському та Чернівцях + SPA». Старовинні фортеці та палаци розташовані в Кам’янець-Подільському та Хотині. Туристи, які приїздять сюди вперше, дивуються, скільки всього вони не знали про свою країну. Такий тур – це не лише відпочинок, це, перш за все, пізнавальна екскурсія, можливість заповнити прогалини в знаннях з української історії та відкрити для себе новий напрямок в туризмі.

 

 

В цьому турі маємо ще одну гарну локацію: Чернівці. Це місто – перлина Буковини, український Відень, один із культурних центрів нашої держави. Тут прекрасна архітектура, щедра історична спадщина, десятки музеїв, соборів і мальовничих парків. А в різдвяному оформленні вся краса міста по-новому відкривається, оживають маленькі вулички, наповнюються теплом великі площі, а привітні заклади збирають бажаючих зігрітись і поспілкуватись. Саме таку красу ви можете побачити на власні очі у турі «Новий рік в Кам’янець-Подільському та Чернівцях + SPA». Продивитись подробиці та замовити тур можна ТУТ.

В цьому році не всі зможуть вирватися навіть і на три дні, адже вихідних буде тільки два і при великій занятості або ж для тих, хто не хоче їхати далеко є чудова нагода поїхати в бомбезний колоритний 2-денний тур «Новий рік на хуторі поблизу Диканьки», який відбудеться 31 грудня 23-01 січня 24. Їдемо комфортабельним автобусом з Дніпра.

Почати рік із дивовижних пригод, зустрітися з гоголівськими персонажами і повеселитися на полтавських вечорницях можна на справжньому хуторі біля Диканьки! Серед всіх новорічних турів по Україні даний тур є самим аутентичним, який розкриває весь колорит гоголівської полтавщини.

 

 

 

Гостей радо зустрінуть пан Голова і його Солоха, посадять за святковий стіл і нагодують тими самими диканськими варениками, що самі так і стрибають до рота. Шоу-програма включає в себе веселі конкурси та ігри, новорічні пісні та танці, багаття… Святковий настрій створюватиме харизматична тамада. У цей вечір в гості завітають Дід Мороз і Снігуронька, а крім головних винуватців свята, хутір відвідають коваль Вакула, козак Пронь та інші персонажі відомих творів Миколи Гоголя. Таке автентичне свято точно запам’ятається надовго!

До того ж, нас очікують чудові екскурсії по Полтаві, столиці гончарства – Опішні, новорічні вечорниці, проживання в готелі, харчування, всі вхідні квитки – у нас ВСЕ ВКЛЮЧЕНО!
Продивитись подробиці та замовити тур можна ТУТ

 

А загалом, новорічних свят багато. Приїдуть друзі, малеча очікує казки – то ж на допомогу вам прийдуть святкові новорічні тури вихідного дня.

 

На Різдво, 23 грудня. На післяноворіччя 2 січня. На Різдво, 7 січня.
1-денний тур «Новорічно-різдвяна подорож в Лапландію на один день».
Знайомтесь — країна Лапландія на території Дніпропетровської області. Вона — справжня, казкова і найбільш фантастична в Україні.  На вас очікують:
-Дух Різдва та Нового року, резиденція справжнього Санти та чарівні ельфи, які проведуть мандрівку-екскурсію по Лапландії;
-Майстерня ірашок, Санта-пошта, новорічне сяйво та школа ельфів;
-Музика, розваги, катання на потязі Санти, посиденьки в казковому кафе та яскраві враження!
-Безпечне місце. Завжди світло. Неймовірні ілюмінації. Локації для дорослих та дітей.
Продивитись подробиці та замовити тур можна ТУТ.

 

На Різдво, 6 січня.
Для любителів гір, коней та тих, хто хоче поніжитись в водяних обіймах, є 1-денний тур «Дніпровська говерла, коні та SPA-ейфорія». Зійдемо на місцеву Говерлу — гору Калитву, побуваємо в старовинних храмах, прогуляємось вздовж Орілі та відпочинемо в загородному комплексі «Лелеки» — коні, сосновий гай, озеро і лебеді. А головне, згадаємо літо — купанням та водний масаж в критому басейні!
Продивитись подробиці та замовити тур можна ТУТ.

 

Бажаємо яскравих вражень та приємних спогадів в наших новорічних турах!