На три денька в Закарпаття + Львів

 

Маршрут: Львів – Замок графа Шенборна — Мукачівський замок Паланок — Берегове – Ужгород — Лумшори — Озеро Синевир— дегустація сирів на буйволиній фермі— Львів

 

Тривалість туру — 4 дні

Дати початку турів — щотижня по четвергам

25.04, 2.05, 9.05, 16.05 — долина нарцисів

 

 

🏰Карпати, фортеці, замки, вина, гори – все найкраще, що може запропонувати Закарпаття!🏔
На вас чекають:
✅знайомства з історією, звичаями, культурою та релігією мешканців Закарпаття: українцями-русинами (бойками, лемками, долинянами), угорцями та ромами;
✅найкращі страви бойківської, угорської, чеської кухонь;
✅визначні історичні пам’ятки краю: замок Шенборна, Мукачівський замок, Ужгородський замок, історичний центр Берегово, загальний огляд Невицького, Виноградівського та Хустського замків, чудові дерев’яні храми;
✅краса карпатських гір, Міжгір’я, можливість зробити фото на згадку у мальовничому місці Карпат, купання у термальному басейні міста Берегове;
✅дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у давніх винних підвалах та дегустація вин приватних господарств Берегівського району

 

📋ПРОГРАМА:

🚊середасамостійний виїзд із вашого міста

Виїзд із Дніпра п.41 Дніпро-Трускавець о 14.20 (прибуття до Львова о 8.03)

Виїзд із Запоріжжя п.120 Запоріжжя-Львів о 11.55 (прибуття до Львова о 12.32)

Виїзд з Харкова п.46 (15) Харків-Львів о 12.25 (18.43) (прибуття до Львова о 8.05 (7.39))

Виїзд із Києва будь-яким нічним поїздом.

 

📆1 день, четвер         

Львів

Прибуття до Львова. Поселення в готель (розрахункова година – 14.00, за наявності вільного номера – заселення одразу, якщо ні – речі у чергового адміністратора до 14.00). Пішохідна екскурсія «Вулицями старого Львова». Старовинні будинки, собори, парки, фортифікаційні споруди. Унікальна середньовічна частина міста, занесена до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: площа Ринок, Латинська катедра, церква Боїмів, дзвіниця Корнякта, Домініканський собор. Цікаві історії про знаменитих людей, які творили історію Львова, байки, легенди, історичні курйози. Неповторні куточки стародавнього Львова – Італійський та Вірменський дворики. Майстерня шоколаду — місце, відвідати якого мріють і дорослі, і діти… Адже львівська кава та шоколад найсмачніші в Україні! Вільний час для самостійної прогулянки, відвідування музеїв, покупки подарунків та посиденьок у затишних львівських кав’ярнях. Увага! Тим, хто вже був у Львові, пропонується замість екскурсії старим Львовом — екскурсія «Підземелля Львова».

 

📆2 день, п’ятниця

Замок графа Шенборна — замок Паланок — Берегове

Посадка в туристичний автобус (8.00 год, виїзд р-н залізничного вокзалу), від’їзд до Закарпаття. Серед карпатських мальовничих гір розташувався один із найкрасивіших і найромантичніших замків країни. Немов у казку запрошує Вас мисливський замок графів Шенборнів (1890р г). Він дивиться на Вас 365 вікнами, зазиває через 12 входів до 52 кімнат. Замок оточений красивим парком із багатьма екзотичними рослинами.  Мукачівський замок «Паланок» (XIV ст.)— Ця видатна військово-архітектурна пам’ятка середньовіччя була побудована для охорони та контролю торговельних та військових шляхів. Деякі джерела стверджують, що у IX-Х ст. на горі було невелике укріплення, збудоване для охорони кордонів Київської Русі за Карпатами. Збудував замок російський князь Федір Корятович і перетворив його на свою резиденцію. Замкові стіни пам’ятають свою захисницю Ілону Зріні, яка виявила чудеса мужності та героїзму під час оборони замку. Якщо хочете відчути себе в іншій країні, де більшість людей не розуміє ні української, ні російської, ні англійської мови, то однозначно Вам у столицю угорської України — Берегове. Купання у термальному басейні, дегустація вин. Розміщення в готелях-садибах сільського туризму із зручностями, 2-3-місні номери.

 

📆3 день, субота

Ужгород — Лумшори

Сніданок. Виїзд в Ужгород — Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, він зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогуляйтеся історичною вулицею міста — Корзо, обов’язково огляньте відомий храм міста Катедральний Хрестовоздвиженський собор (1841 р.), римо-католицький костел св. Георгія (1775 р.), огляньте один із найстаріших в Україні замків (ХIV ст.), Закарпатський музей народної архітектури та побуту (скансен) та обов’язково завітайте до культової корчми «Деца в нотаря». Екскурсія історичною частиною міста та величним замком.

Переїзд у Лумшори — біля підніжжя найбільшої гірської долини українських Карпат гірської долини Руна знаходиться бальнеологічний курорт Лумшори, відомий ще з XVII ст. Величезні металеві чани, в яких Вас варитимуть на повільному вогні в сірководневій мінеральній воді. Для більшої насолоди можна чергувати «варіння» у чані та купання у холодній воді. Такий відпочинок крім незабутніх вражень призводить до оздоровлення опорно-рухового апарату та омолоджує організм на десять років.  Повернення, нічліг.

 

 

📆4 день, неділя

Озеро Синевир— дегустація сирів на буйволиній фермі— Львів

Сніданок. Неподалік виноградівської Чорної гори розташована ферма «Карпатський буйвол», де місцеві ентузіасти намагаються врятувати найпівнічнішу популяцію буйволів у світі. Зараз на фермі живуть понад 30 карпатських буйволів, за якими можна спостерігати, а також скуштувати та купити різні сорти буйволиного та овечого сиру…. Озеро Синевир — не потребує представлення — морське озеро в кратері вулкана на вершині гори, оточеної густим хвойним лісом… Тут також знаходиться реабілітаційний центр бурого ведмедя. Фотосесія на Синевирському перевалі — одному з наймальовничіших перевалів українських Карпат, має висоту 793 метри і з нього відкриваються чудові панорами навколишніх гірських хребтів.

Переїзд до Львова, орієнтовне прибуття о 22.00 год.

 

🚊понеділок

до Дніпра, Запоріжжя – на даний момент нічні поїзди відсутні. Можна поїхати через Київ, або ж залишитись на додаткову ніч у готелі Львова (1250 грн за 2-місний номер) та виїхати денними поїздами до свого міста.

до Харкова – посадка на п.45 Львів-Харків о 2.00 год. Прибуття до Харкова о 22.30 год.

до Києва – посадка на будь-який нічний поїзд після опівночі.

 

💲Вартість — 3995 грн/ос

 

💰У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання 3 ночі в готелях туркласу (2-3 місні номери категорії стандарт зі зручностями, при одномісному розміщенні ціни прохання уточнювати), супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
❌У вартість не входить: Вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування, дегустації вина, залізничний проїзд Дніпро-Львів-Дніпро. Залізничні квитки купуються самостійно або у туристичній фірмі.

 

🍔Вартість харчування (орієнтовно): сніданки – 95-110 грн., обіди – 120-150 грн., вечері – 95-140 грн.

 

🎫Вартість вхідних квитків:

🏰 замок графів Шенборнів — 30/25 грн.

🏰 замок Паланок у Мукачеві — 100/50 грн.

🤽‍♀️ термальний басейн «Жайворонок» у Берегові — 250 грн. + оренда шафки — 50 грн.

🍷дегустація вин — 80 грн.

🛖 Деца у нотаря – 15 грн;

🏰 Ужгородський замок – 100/80 грн;

🤽‍♀️ купання у чанах з мінеральною водою – 160/120 грн.

🦬буйволина ферма — 100 грн

🐻реабілітаційний центр бурого ведмедя – 60/30 грн.

 

Продивитись тури вихідного дня:

1-денний тур «Пряний зелений сад. Лавандове вино, ластівчине гніздо, смузі та мідії»
1-денний тур «Сиро-винний тур + кінна ферма new»
1 денний тур «Коханим жінкам. Дніпровська Говерла, коні та СПА-ейфорія»
1-денний тур «В турі тільки дівчата. Півострів-кочерга, лісова кав’ярня та вечорниці. Все включено».

2-денний тур «Полтавська кругосвітка для дівчат: Гоголь-квест, оленяча ферма та вечорниці»

Переглянути всі тури в Карпати, Закарпаття, Львів, Кам’янець-Подільський ТУТ

КАЛЕНДАР ТУРІВ-2024  ТУТ

 

❓Як замовити тур, послідовність кроків від заявки до поїздки:

  1. Натисніть кнопку «Замовити цей тур» під програмою туру. У вікні заповніть всі необхідні поля і надішліть заявку нам.
  2. З Вами зв’яжеться менеджер для отримання усного підтвердження заявки від Вас, після чого ви отримаєте на месенджер або електронну пошту рахунок. Ви можете оплатити здійснивши перерахування за вказаними реквізитами, або завітавши до нашого офісу, де можна познайомитися, поспілкуватися та отримати на руки необхідні документи.
  3. Сплативши за рахунком – обов’язково передзвоніть менеджеру або надішліть скан квитанції.
  4. За 2-3 дні до початку туру менеджер надішле Вам на месенджер або електронну пошту інформаційний лист з детальним планом туру, вартістю вхідних квитків, харчування, адреси та телефони готелів, екскурсоводів – тобто. всю необхідну інформацію з туру.
  5. Заздалегідь подбайте про придбання залізничних квитків — чим ближче дата виїзду, тим більша ймовірність, що квитків не буде в наявності або будуть некомфортні місця.

 

⚜️Тур до Закарпаття, де ми побачимо найкраще за прийнятною ціною – це найкраща путівка до Карпат. Тур до Карпат починається зі Львова по четвергах і триває 4 дні. Приїжджайте до Карпат на відпочинок! Приємної подорожі!

 

Нашими клієнтами є туристи з: Кам’янського, Нікополя, Києва, Бердянська,  Знам’янки, П’ятихаток, Павлограду, Новомосковську, Харкова та інших міст. Запрошуємо, не пошкодуєте!😍