ТОП-2. Куди їздять українці на вихідні дні? Екскурсії та тури.

 

По спостереженням менеджерів туроператора ДНІПРО ВОЯЖ друге місце серед екскурсій вихідного дня з виїздом з Дніпра посів тур «Дніпровська Говерла, коні, лелеки та SPA-ейфорія». Та й не дивно, до Карпат далеко, а висот та пейзажів хочеться. А тут ми будемо підкорювати саму високу гору в нашій області – Калитву, що височіє аж на 80 м над рівнем моря. Звісно, до висот Говерли не дотягнемся, зате доступно абсолютно всім, хто хоче відкрити пейзажі навколишніх мальовничих місць, плавнів Орілі та околиць Китайгорода і Царичанки. І фото гарне будемо мати!

До речі, відвідаємо також берег Орілі, оточений з однієї сторони сосновим лісом, а з іншої – старовинними храмами 18-19 ст, самими давніми в цих краях та зроблені з цегли в той час, коли навколо були тільки хати-мазанки та дерев’яні церкви: Миколаївська, Варваринська, Успенська – нині історичні пам’ятки.

 

 

А де ж лелеки та коні? Це все в степовому оазисі – туристичному комплексі «Лелеки». Сосновий гай, кінний комплекс, озеро, критий та відкритий басейни, ресторан, альтанки та алейки, ставочок з лебедями та іншими птахами, дитячі та спортивні майданчики – другу половину дня ми проведемо тут. Що добре, що ми не залежимо від примх погоди: при дощу чи холодному вітрі можна користуватися критим басейном. Враховуючи, що моря в цьому році недоступні та небезпечні, фінансові змоги знижуються – то ж чудово відкрити для себе два в одному: і гори і водоймища, та отримати яскраві враження і зняти стрес в цьому чудовому турі вихідного дня.

 

 

Продивитись подробиці та забронювати тур можна за посиланням https://school-tur.com/ukraine-tours/goverla-leleky-playge/

Всі тури вихідного дня тут https://school-tur.com/ukraine-tours/

Тури в Карпати, Закарпаття, Кам’янець-Подільський тут https://school-tur.com/ukraine-tours/karpatu/

 

Команда ДНІПРО ВОЯЖ.