8 Березня на хуторі близ Диканьки! — 2 дні

07.03.21-08.03.21   —   2 дні

 

Автобусний тур з Дніпра. Туристи з Києва, Харкова, Львова та інших міст приїзджають до Полтави до 12.00 год самостійно та приєднуються до групи в готелі.

 

 

ПРОГРАМА:

1 день, 07.03.21

Полтава 

8.30 — відїзд з Дніпра від каси цирку. 12.30 — прибуття в Полтаву, поселення в готелі «Турист». Обід. Автобусна екскурсія по Полтаві, будинок-музей Котляревського, памятник галушці, Успенський Кафедральний Собор 18 ст., дзвонарня, сторожова вежа, біла альтанка, круглий майдан, та найкращий в Україні краєзнавчий музей, сама столітня споруда якого викликає захват. Вільний час для самостійної неспішної прогулянки по провінційній Полтаві та закупів сувенірних солодощів в магазині фірмових полтавських цукерок. Повернення в готель. Саме в нашому готелю знаходиться музей інтерактивної гастрономії. То ж на нас чекає майстер-клас по приготуванню полтавських галушок – захоплюючий творчий процес в передсвятковий день, дегустація наливок по старовинним рецептам та вечеря — юшка, пампушки та приготовлені нами галушки…

 

2 день, 08.03.21

музей-заповідник Поле полтавської битви — Опішня — Диканька — гоголівські вечорниці

Сніданок.  Звільнення номерів та екскурсія в музей-заповідник «Поле полтавської битви». На території заповідника також знаходиться храм св. Сімеона, гора-захоронення загинувших воїнів та памятник Петру Першому в його справжній ріст (2 метри 20 см). Переїзд в Опішню – центр українського гончарства, де відвідаємо музей-заповідник гончарства, спробуємо зліпити горщик, потішимося над гумористичними витворами відомих гончарів та помилуємося місцевими мальовничими пейзажами. Прогуляємось по гончарному ринку та купимо милі серцю гончарні вироби, від яких аж очі розбігаються… Диканька – тріумфальна арка, збудована на честь приїзду імператора Олександра, Миколаївська церква, описана ще в творах самого Гоголя та  800-літні дуби, під якими юна Мотря Кочубей зустрічалася з Іваном Мазепою…

Святкові вечорниці на справжньому хуторі поблизу Диканьки з програмою «Вечори на хуторі поблизу Диканьки!» 

Ой, чи Ви коли гуляли по-полтавськи? Тут, на гоголівській землі, нас радо зустрічає пані Солоха, дяк, козаки та сам Микола Гоголь завітає до нас!. Святкові столи ломляться від українських страв — обов’язково в меню – вареники, які самі так і стрибають до рота! На протязі всього вечора конкурси, ігри, танці, прогулянка по місточкам на річці  та відчуття казки… А головне — розваги та персонажі, взяті з творів Гоголя!

18.00 — виїзд в Дніпро через Полтаву. Туристи з Києва, Харкова, Львова та інших міст виходять в Полтаві біля вокзалів, можлива додаткова ніч в готелі. 21.30-22.00 — орієнтовне прибуття в Дніпро.

 

Вартість, грн/чол/тур Дорослі Діти до 14 років
стандарт люкс стандарт люкс
2735 2935 2535 2735

Суперпропозиція! При покупці за 5 неділь — знижка 5%!!!

В вартість входить: транспортне та екскурсійне обслуговування по програмі, харчування по програмі, вхідні квитки в музеї, майстер-клас по гончарству та виготовленню галушок, дегустація,  святкові вечорниці на хуторі поблизу Диканьки (зі сятковим столом, меню нижче), проживання в готелі — номери підвищеної комфортності, страхування.
В вартість не входить: особисті витрати.

 

Меню на сятковий стіл:
— м’ясна нарізка
— салат «Соняшник»
— квашена капуста
— печінковий торт
— салат «Пікантний»
— риба смажена
— картошка по-козацьки з м’ясом «Від Вакули»
— галушки з мясом
— вареники з капустою
— деруни з грибами
— вареники з капустою
— деруни з грибами
— хліб
— узвар — 1 стакан
— горілка — 50 гр на особу

Важливо:

  1. Туристи, подорожуючі одні, будуть поселені в 2-ух місний номер. Доплата за одномісне розміщення 300 грн.
  2. Туроператор оставляє за собою право змінювати екскурсії на рівноцінні.
  3. Штрафи при відмові від туру: -за 4 тижні — 10%, за 1-3 тижні — 50%, менше тижня — 100%.

 

07.03.21-08.03.21   —   2 дня

 

Туристы с Киева, Харькова, Львова и других городов приезжают в Полтаву к 12.00 час самостоятельно и присоединяются к группе в отеле.

 

 

ПРОГРАММА:

1 день, 07.03.21

8.30 — посадка в комфортабельный автобус, отъезд от касс цирка. 12.30 — прибытие в Полтаву, размещение в отеле «Турист». Обед. Переезд в Опошню – центр украинского гончарства, где посетим заповедник гончарства, попытаемся слепить кувшин, посмеемся над юмористическими произведениями известных гончарных мастеров, полюбуемся местными красивыми пейзажами и получим глиняный подарок – на счастье! Прогуляемся по гончарному рынку, где можно купить милые сердцу гончарные изделия, от которых просто глаза разбегаются… Диканька – триумфиальная арка, построенная на честь приезда императора Александра, Николаевская церковь, описанная еще Николаем Гоголем и 800-летние дубы, под которыми юная Мотря Кочубей встречалась с Иваном Мазепой…

Праздничные вечерницы на самом настоящем хуторе близ Диканьки с программой «Вечера на хуторе близ Диканьки!» 

Ах, веселились ли Вы когда-нибудь по-полтавски? Здесь, на гоголевской земле, нас радостно встречает пани Солоха. Праздничные столы ломятся от украинских блюд. На протяжении всего вечера: тамада, конкурсы, игры, песни, танцы, мостики на речке Ворксла и ощущение сказки…

 

2 день, 08.03.21

Завтрак. Автобусная экскурсия-прогулка по Полтаве, усадьба-музей Короленко,  памятник галушке, Успенський Кафедральний Собор 18 ст., колокольня, сторожевая башня, белая беседка, покупаем сувенирные сладости в магазине полтавских конфет. Обед. Мастер-класс по изготовлению полтавских галушек и дегустация наливок.  После —  музей-заповедник «Поле полтавской битвы», храм св. Симеона.

17.00 — выезд в Днепр. Туристы с Киева, Харькова, Львова и других городов выходят в Полтаве, возможна дополнительная ночь в отеле. 20.30 — 21.00 — ориентировочное прибытие в город.

 

Стоимость, грн/чел/тур Взрослые Дети до 14 лет
стандарт люкс стандарт люкс
2735 2935 2535 2735

 

В стоимость входит: транспортное и экскурсионное обслуживание по программе, питание по программе, входные билеты в музеи, мастер-класс по гончарству и по изготовлению галушек, дегустация,  праздничная программа «Вечера на хуторе близ Диканьки», проживание в отеле «Турист» — номера «стандарт» повышенной комфортности, страхование.

В стоимость не входит: личные расходы.

 

Важно:

  1. Туристы, которые путешествуют одни, будут расселены в 2-ух местный номер. Доплата за одноместное размещение 300 грн.
  2. Туроператор оставляет за собой право менять экскурсии на равноценные.
  3. Штраф при отказе от тура: -за 4 недели — 10%, за 1-3 недели — 50%, менее недели — 100%.