Тур вихідного дня — Львів + замки Золотої Підкови

 

Маршрут: Львів – Олесько – Підгориці – Золочів

 

Тривалість туру — 3 дні
Дата початок туру — щотижня по п’ятницях

 

Тури до Львова мають великий попит, адже провести вихідні у Львові — що може бути романтичнішим і пізнавальнішим? До ваших послуг екскурсійний тур до Львова, де ви побачите старовинне місто Лева, замки Львова – Олеський замок, Підгорецький замок та Золочівський замок, а також отримайте яскраві емоції та приємні враження від поїздки!

 

ПРОГРАМА:

 

🚊четвер — самостійний виїзд з вашого регіону

Виїзд з Дніпра п.41 Дніпро-Трускавець о 14.30 (прибуття до Львова о 8.36)

Виїзд із Запоріжжя п.120 Запоріжжя-Львів о 11.55 (прибуття до Львова о 12.32)

Виїзд з Харкова п.46 (15) Харків-Львів о 12.25 (18.43) (прибуття до Львова о 8.05 (7.39))

Виїзд із Києва будь-яким нічним поїздом.

 

📆1 день — п’ятниця

Львів

Прибуття до Львова. Поселення в готель (розрахункова година – 14.00, за наявності вільного номера – заселення одразу, якщо ні – речі у чергового адміністратора до 14.00). Пішохідна екскурсія «Вулицями старого Львова». Старовинні будинки, собори, парки, фортифікаційні споруди. Унікальна середньовічна частина міста, занесена до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: площа Ринок, Латинська катедра, церква Боїмів, дзвіниця Корнякта, Домініканський собор. Цікаві історії про знаменитих людей, які творили історію Львова, байки, легенди, історичні курйози. Неповторні куточки стародавнього Львова – Італійський та Вірменський дворики. Майстерня шоколаду — місце, відвідати якого мріють і дорослі, і діти… Адже львівська кава та шоколад найсмачніші в Україні! Вільний час для самостійної прогулянки, відвідування музеїв, покупки подарунків та посиденьок у затишних львівських кав’ярнях. Увага! Тим, хто вже був у Львові, пропонується замість екскурсії старим Львовом — екскурсія «Підземелля Львова».

 

 

📆2 день, субота

Олеський замок — Підгорецький замок — Золочівський замок

8.00 – посадка в туристичний автобус. Виїзд за маршрутом Золотої підкови. Музей-заповідник XIV-XVIII ст. Олеський замок. Замок на пагорбі є одним із найстаріших на українських землях (1390р.). Його експозиція відтворює атмосферу культурного життя минулих століть, замок славиться однією з найбільших у Європі колекцій дерев’яної скульптури, у т.ч. Іоанна Георгія Пінзеля. Вночі замком гуляють душі закоханих Адама Жолкевського та дочки власника замку Марціани. Підгорецький замок Конецпольських з парком (1635 р.) колись вважався одним із найкрасивіших у Європі і зараз є одним із найкращих зразків поєднання ренесансного палацу з бастіонними укріпленнями. Комплекс, до якого входять замок у Підгірцях із костелом св. Йосипа (1763р.), монастирем Ордену Василя Великого (1706р.), корчмою-заїздом, парком та пивзаводом XVIII ст. не мають аналогів в Україні. Золочівський замок (1634 р.) з китайським палацом (одним із трьох у Європі). Великий інтерес викликають таємничі камені тамплієрів із двома вінками, які здійснюють таємничі бажання. Повернення до Львова орієнтовно о 18.00.

 

📆3 день —  неділя

Вільний час для останньої прогулянки старовинними вуличками Львова, покупки сувенірів, відвідування музеїв. Ось і добіг кінця тур вихідного дня до Львова… Звільнення номерів, самостійний переїзд на залізничний вокзал.

до Дніпра — посадка на п. 42 Трускавець-Дніпро о 15.22 год. Прибуття в Дніпро о 9.20 год.

до Запоріжжя, Харкова, Києва (або інших міст) – посадка на вечірні поїзди.

 

💲Вартість —3590 грн/людина

 

💰У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання 3 ночі в готелях туркласу (2-3 місні номери категорії стандарт зі зручностями, при одномісному розміщенні ціни прохання уточнювати), супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
❌У вартість не входить: Вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування, дегустації вина та сиру, залізничний проїзд Дніпро-Львів-Дніпро. Залізничні квитки купуються самостійно або у туристичній фірмі.

 

🍔Харчування: безліч кафе та кав’ярень у Львові та за маршрутом прямування (орієнтовно обід – 120 грн).

 

🎫Вартість вхідних квитків:

🏰 Олеський замок – 150/50 грн.,

🏰 Золочівський замок – 150/50 грн.

🏰 Підгорецький замок – 150/50 грн.

 

😊Приємної подорожі!

 

Продивитись КАЛЕНДАР ТУРІВ-2024  — ТУТ

 

З нами екскурсіями зі Львова подорожують туристи з: Дніпра, Києва, Запоріжжя, Нікополя, Полтави, Харкова, Черкас, Сум, Кривого Рогу. Чекаємо Вас!

Це найкращий тур 3 дні Львів!