Карпати — в гості до гуцулів + Буковель

 

Це найколоритніший тур до Карпат на 3 дні — адже ми їдемо в гості до гуцулів! Тут на нас чекає:

  • знайомство з історією, звичаями та культурою одного з найцікавіших етносів у світі – гуцулів;
  • історичні та природні пам’ятки краю — гуцульські храми, водоспади, турпоїздка в гори та чудові гірські пейзажі, етномузеї;
  • сувеніри та вироби народних майстрів гуцульщини;
  • найкращі страви гуцульської кухні;
  • та незабутня «Гуцульська забава» з музиками, танцями, піснями та смачною гуцульською вечерею

 


Тривалість туру — 3 дні

Дата початку туру — 22.03

 

📋ПРОГРАМА:

 

🚊четвер — самостійний виїзд з вашого регіону

Виїзд з Дніпра п.41 Дніпро-Трускавець о 14.30 (прибуття до Львова о 8.36)

Виїзд із Запоріжжя п.120 Запоріжжя-Львів о 11.55 (прибуття до Львова о 12.32)

Виїзд з Харкова п.46 (15) Харків-Львів о 12.25 (18.43) (прибуття до Львова о 8.05 (7.39))

Виїзд із Києва будь-яким нічним поїздом.

 

📆1 день — п’ятниця      Львів

Прибуття до Львова. Поселення в готель (розрахункова година – 14.00, за наявності вільного номера – заселення одразу, якщо ні – речі у чергового адміністратора до 14.00). Пішохідна екскурсія «Вулицями старого Львова». Старовинні будинки, собори, парки, фортифікаційні споруди. Унікальна середньовічна частина міста, занесена до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: площа Ринок, Латинська катедра, церква Боїмів, дзвіниця Корнякта, Домініканський собор. Цікаві історії про знаменитих людей, які творили історію Львова, байки, легенди, історичні курйози. Неповторні куточки стародавнього Львова – Італійський та Вірменський дворики. Майстерня шоколаду — місце, відвідати якого мріють і дорослі, і діти… Адже львівська кава та шоколад найсмачніші в Україні! Вільний час для самостійної прогулянки, відвідування музеїв, покупки подарунків та посиденьок у затишних львівських кав’ярнях. Увага! Тим, хто вже був у Львові, пропонується замість екскурсії старим Львовом — екскурсія «Підземелля Львова». Ночівля в готелі.

 

 

📆2 день — субота       

Галич — Яремче — Буковель

8.00 – посадка у туристичний автобус, від’їзд до Карпат. Галицький національний заповідник – унікальне місце на карті України з цікавими ландшафтами та найбільшою видовою різноманітністю рослин, тварин та птахів. Тут доглядають більш ніж 50 видів представників фауни — тут знаходяться ведмеді, дикі барани, лисиці, єнотовидний собака, вовки, орли, чаплі, качки, олені, а також гордість парку — троє бізонів — найбільших ссавців, що проживають на території Європи. Яремче – водоспад Пробій, ресторан «Гуцульщина», ринок гуцульських сувенірів. Буковель — Гірськолижний курорт №1 в Україні, де можна здійснити підйом канатно-крісельної дороги на вершину гори Буковель (1115м), з якої відкривається чудова панорама Горган та Чорногорського хребта. Підйом на канатно-крісельній дорозі на вершину гори Буковель та огляд карпатської панорами, вільний час. Поселення у готель с. Поляниця. Незабутня «Гуцульська забава» з музикантами, танцями, співом та смачними гуцульськими стравами.

 

📆3 день, неділя

Верховина-Криворівня

Етногеографічний центр Гуцульщини, колишнє Жаб’є, що розкинувся на берегах знаменитої річки Чорний Черемош, окрім мальовничих карпатських панорам має багато інших принад для вимогливих туристів. Тут Вас гостинно запрошують на концерт-екскурсію до приватного гуцульського музею побуту та музичних інструментів ім. Романа Кумлика. Дізнатися про велику гуцульську любов Івана і Марічки, а також сфотографуватися в гуцульському одязі можна в будинку-музею кінофільму «Тіні забутих предків». Відчути смак гуцульської бринзи можна у музеї полонинського життя «Хата-зграя».  Криворівня. Легендарне село, «Українські Афіни», зберегло для нас класичну гуцульську церкву Пресвятої Богородиці (1719 р.) та будинок-музей «Гуцульська гражда». Виїзд. Повернення до Львова орієнтовно о 22.30. Переїзд на зал вокзал, посадка на свій потяг.

 

🚊самостійний відїзд до дому

до Дніпра, Запоріжжя – на даний момент нічні поїзди відсутні. Можна поїхати через Київ, або ж залишитись на додаткову ніч у готелі Львова (1250 грн за 2-місний номер) та виїхати денними поїздами до свого міста.

до Харкова – посадка на п.45 Львів-Харків о 2.00 год. Прибуття до Харкова о 22.30 год.

до Києва – посадка на будь-який нічний поїзд після опівночі.

       

💲Вартість — 3195 грн/людина

 

💰У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання 3 ночі в готелях туркласу (2-3 місні номери категорії стандарт зі зручностями, при одномісному розміщенні ціни прохання уточнювати), супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
❌У вартість не входить: Вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування, участь в Гуцульскій забаві, залізничний проїзд Дніпро-Львів-Дніпро. Залізничні квитки купуються самостійно або у туристичній фірмі.

 

🎫Вартість вхідних квитків:

🌄 галицький національний парк – 70/30 грн.

🏛 музей «Тіні забутих предків» – 25/20 грн.

🏛 музей «Хата-зграя» — 50/40 грн.

🎻 екскурсія-концерт до музею гуцульського побуту та музичних інструментів ім. Романа Кумлика — 50/40 грн.

🚠 підйом канатно-крісельною дорогою на гору Буковель (в обидві сторони) — 50/40 грн.

🏛 музей «Хата-громадя» – 50/40 грн.

 

🍔Вартість харчування за маршрутом Карпат (орієнтовно): сніданки – 95 грн., обіди – 140 грн., вечері – 115 грн. Харчування у Львові — самостійно, на власний вибір та смак.

 

❗️❗️Під час війни гуцульська забава НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ!
ГУЦУЛЬСЬКА ЗАБАВА!
Щоб повноцінно пізнати гуцулів, їхній характер, звичаї, кухню запрошуємо Вас відвідати Гуцульську забаву. Під час забави на Вас чекають:
— співи та танці від гуцульської капели «Довбушова тайстра»;
— Майстер-класи гуцульських танців: гуцулка, решето, голубка;
— Гуцульські пісеньки, частівки, пісні про Карпати;
— Страви гуцульської кухні;
— Посвята в гуцули;
І танці, танці, танці під запальну гуцульську музику.
Вартість гуцульської вечері та участь у забаві – 200 грн.
Вартість участі у забаві без вечері – 80 грн.
❗️Примітка: Гуцульська забава відбувається, якщо є група від 35 осіб, які бажають взяти в ній участь.

 

❓Як замовити тур, послідовність кроків від заявки до поїздки:

  1. Натисніть кнопку «Замовити цей тур» під програмою туру. У вікні заповніть всі необхідні поля і надішліть заявку нам.
  2. З Вами зв’яжеться менеджер для отримання усного підтвердження заявки від Вас, після чого ви отримаєте на месенджер або електронну пошту рахунок. Ви можете оплатити здійснивши перерахування за вказаними реквізитами, або завітавши до нашого офісу, де можна познайомитися, поспілкуватися та отримати на руки необхідні документи.
  3. Сплативши за рахунком – обов’язково передзвоніть менеджеру або надішліть скан квитанції.
  4. За 2-3 дні до початку туру менеджер надішле Вам на месенджер або електронну пошту інформаційний лист з детальним планом туру, вартістю вхідних квитків, харчування, адреси та телефони готелів, екскурсоводів – тобто. всю необхідну інформацію з туру.
  5. Заздалегідь подбайте про придбання залізничних квитків — чим ближче дата виїзду, тим більша ймовірність, що квитків не буде в наявності або будуть некомфортні місця.

 

🧷Корисна інформація: шукайте Львів, Карпати, тури вихідного дня? Все в одному? Тоді вам сюди! Тут і тур по Львову та екскурсії по Карпатах, і Буковель – що приваблює туристів сюди не лише влітку, а й на відпочинок у Карпатах узимку. Адже тільки тут взимку багато снігу та неймовірні краєвиди та краєвиди з витягу на Буковелі.

Приємної подорожі!

 

 

Продивитись тури вихідного дня:

1-денний тур «Пряний зелений сад. Лавандове вино, ластівчине гніздо, смузі та мідії»
1-денний тур «Сиро-винний тур + кінна ферма new»
1 денний тур «Коханим жінкам. Дніпровська Говерла, коні та СПА-ейфорія»
1-денний тур «В турі тільки дівчата. Півострів-кочерга, лісова кав’ярня та вечорниці. Все включено».

2-денний тур «Полтавська кругосвітка для дівчат: Гоголь-квест, оленяча ферма та вечорниці»

Переглянути всі тури в Карпати, Закарпаття, Львів, Кам’янець-Подільський ТУТ

КАЛЕНДАР ТУРІВ-2024  ТУТ

 

 

З нами їдуть туристи з різних міст України: Дніпра, Харкова, Миколаєва, Запоріжжя, Полтави, Києва, Кропивницького, Павлограда, Кам’янського, Кременчука та інших міст.  Запрошуємо Вас приємно провести час!